Sunday, 3 April 2011

mauu iniii ..boleee kaaaa

idaman daku bila dpt gaji nak bli dua benda yang mmg dihajatkan yang bole dikatakan hajat 'habuk' ..sebab pe?? sebabnyaaa dh berkurun dah hajat disimpan tp x kesampaiannn ! aiseyymannn  ! hajat aku yang pertama  :


lawa kan??? tp skrg pegi usha2 diorg kata hp ni x kuar dhh .. skrg kluar adik dia plak e-72. functions sama ja.cuma camera je up sket..nak bli phone walauweyh ni pon,sb dia da suma yg wa mauu ..cukuplah dengan pengalaman aku pkai hp touchscreen ngan slide ker..flip keeer.. usohloooo.. x smpai sethn konfem ,hantar g besi buruk  ! hahaha ! ganas beno aku pkai nyaaa ! sasaran aku hp ni or e-72..tp yg e-72.mahal berbenoooo ! nk dkt 1k chorr !~ gaji x seberapa .biasalah lepasaan budak spm yg sekdar mencari pengalaman menempuh duniawi realiti ni kannnn.. hohohohoo..

next : hajat yg paling nakkkk sgtttt ! 


haaaaaaaaaaaaaaaa ! yang ni plak .memang nak gleee weyhhh.. tahla memang ada minat keturunan kot suma suka photography dlm familyy..yang camera ni nak pon kalau bole nak try bli guna duit sendiri beb ! tamaw r susahkan mak bpk sumaaa .,,deme pon byk lagi benda nak bayo nyeee .tp bli pakai duit sendiri lagi puas beb! haa ! kenapa x percaya?? 

No comments:

Post a Comment