Sunday, 27 March 2011

i'm sickkk !

perghhh, terasa menikam di perut menusuk sanubari bila terkena penangan sang penyakit 'food poisoning' .. melarat laaaa aku terlentang tergolek kt blakang office menahan kesakitan membara ni..fulaweyyy ! sakit dia pedih bangattttt ! terpaksa la ku menunggu selama beberapa jam utk dihantar ke klinik..time tu x ingat apa dah !
 thank GOD ! bila sampai klinik trus kene cucuk..marveloss ! trus ilang sakit2 tuuu. thank u doc ! u're da best ! hahaha ! btw,kredit to my mun yang drive kaw2 meluru ke klinik kt umahh.dpt la mc ! walauweyy ! padahal hari tu pATUTnya 1/2 day,then tmrnya annual leave n da next monday is my rest dayyy ! totally like it ! turn into happy mood  ! x yah pikir pasal kerja yang berlambak yang memeningkan kepala gue..

soknya ,trus ku terjah ke kuala lumpur menghantar kakakku n my lovely opah ! sempat lg aku jejak kasih ngan bowler's @ kl.tp x kesampaian follow deme g trning.aiseymannn ! xpola,nak blek ipoh dh pon der ! ^_^

Sunday, 6 March 2011

fulusss ! fulusss !

seronok tahap gaban .. ! gaji wak sudah masuk wooo ! hahaha ! ok la,gaji budak spm kan..tp blem cashkan lagi..x sempat..  weyy ! bank acc pon x bukak lagi..haha ! time cuti r br nak kedek2 g buat.. gaji agak sikit,tp ALHAMDULILLAH ... tu rezeki aku =).. suma sebab deduction berlambak ..epf lar,socso la, uniform deposit laaa.. tp x pe ! br ko tau hidup susah razif ! hahhhaaa ! gaji aku akan dibahagi- bahagi segala adil dan saksamaaaa ! cewaaahhhh ! kepada ibuku : oh my lovely mum n aku ..huhuhu ! mesti r bg mak ..tiap2 ari dia tong duit minyak kottt, duit makan lagii...lagi pon x rugi eyhh bg mak bpk gaji kita siket..lagi berkat weyy ! hahahhaa !

sekolah ku ! aku rinduuuuuu

time skolah sebokk nak cuti,time cuti sebookk kedek2 nak g skolahhh..haaa ! ni gedebuk kau ! amik cuti panjang gleeeerrr ! x yah g skkolah..tp br ku tau yg hidup realiti adalah fenomena yang menakutkan ! realiti ! br aku phm napa suma org yang dh keje,dh da anak bini ,cucu ,cicit ..piut ! suma nak kalau boleh patah bleh ke alam sekolah n tim kocik2 dulu..alaaaa ! mimpi bole laaaa ! hahaha ! wahhh ! btw,sempat kotttt melawat sekolah..rndu dohhh ! tgk classroom,tgk bilik B n K ,suma port2 lepak,mengeringkan otak ,..perghh ! ingat balik woahh zaman sekolah ,..rndu bukan pe,rndu lepak ngan kawan,wat koje gler2 ,loya buruk.. n suasana diaaa..i wish i have a time machine ! jangan berNGAN  la pandai !!! mana da time machine..hahhaa ! cm tu suma org sesuka hati bapak angkt belah posmen dia nak tukar time ! cmna agaknya dunia time tu kan?>? * bingung seketika ..! kt sekolah sempat r lepak kt kantin , bersama rakanku2 fahmi radzi n faez hassaan..lama gak kot lepak skolah..tapi x cukup utk lepas rndu ! aiseymannnn!