Sunday, 27 February 2011

apa hendak buattt...

apo la ,lesen dh terpangpang LESEN P ! , tp apa kan daya ,kereta tidak boleh kurak pandu..aisey mann ! cobbaaan memujuk kedua ibu bapa ku kan ditersuskan...MISSION UNCOMPLETE !
HHAHAAAHA !

Wednesday, 23 February 2011

my connection ;)

 FORMSPRING ~ razif

razif.sazali ~ SKYPE


razif_ him@yahoo.com
               ~ FACEBOOK (yang bakal ditutup-KONONNYA )
    ~ e-mail yaHOO
~ yM

YANG PALING PENTING :

www.ceritarazif.blogspot.com

wahai ladyboss

erkkk !!! hari ini kerja dr pg smpai ptg.. area manager dtg..suma memulakan ops cemas ..'big boss alert'..berlakon jadi pekerja contoh..menyapu,mengemop,menyental,mencuci dan men men yang ke arah 'amal kebajikan ' ..time break kitaorg kena bersila sb dia kongker meja letak laptop la,beg laaa..hampeh nyaaaa...tp manager,xleh nak cakap po doh eyh.,.siap time blek kena thn,last shift pagi abis kul 7.30 ..asalnya 6 ptg dh leh cabuttt daahh..geramm gilaaaaa ..... *_*


Tuesday, 22 February 2011

b2 ~ and the newest is KELAS DRIVING D !!!

heeeeeyyy !! senangnya dalam hati ,x payah aku nak menderma lagi kat pusat latihan memandu sektow.huhu ! sebabnya udeh lulus bah . ALLHAMDULLILAH...terima kaseh encek tuan jpj,kerna bagi chance kt ini org ..kalau dh udah fail,tp sian nya pasal dia bg la lulus..kalau boleh berdebarnya samapi jantung nak tercampak keluar tingkap kete..dasyat gilerrr ! hahahaa! lepas ni meronda round - round da WORLD !!!!

kembali berblog-ing

  • Setelah berabad,bermusim dan berzaman - zaman masihi..kini kembali membuat blog..        hoorayy ! kisahnya , jari gatal ,hati gian nak buat jugakk blog,.padahal bab-bab menulih ni agak kurengg..haha! mana daknya..wat rumusan ke,ringkasan kat skolah punyela maleehh ! ni ada hatii nak buat blog..xpe2..blog manaip n bukannya menulih..xpnat sgt la kott.. kottt !!??? kihkihkih... berblog seperti menulih diari..apo sahaja hampo lalui hari tu, blog tempat bercerita kisahnyaa..kadang2 bila baca balik post - post lma ni..teringat zaman ~ zaman dahulu kala..pahit ,masin,manis ..x cukup garam,terlebih gulaaa ..semuanya diimbas kembali ..bermonolog la kau di dalam diari alam maya ini.. ^_^