Thursday, 5 May 2011

reunion ( not my own class ) hahhaaa !

pelik kan? org reunion dgn membe2 sekelas . dh nama pon reunion 5sc2. but i'm not one of them actually.i'm just 'sesat'. suka2 .lgpon nak jadi photographer for them .cehh ! mentang2 da dslr nikon.hahhaa !
















shooting : nurul izzati

hey all ! just nak share first experience shooting using my dslr.first time ni ! hahhaa ! btw,thanks alot to the model which is my best friend. kindly leave a comment about my photos below. thanks  ! p/s : maaf ye edit terover .masih dlm proses pembelajaran ^_^



dream comes true !

 dear GOD, ALHAMDULILLAH  sebab memberi hambaMU ini rezeki dan kesempatan untuk membeli sebuah camera NIKON D3100   ! yahooo ! i'm really DAMN  happy ! hooreyyy ! hahahaa ! btw, terima kasih kepada bonda kesayangan ku kerana 'hulur-hulur-' utk cover bli camera ni . habis aku nyer gaji 3 bulan ! hahhaa !  xpa,this is the starting point to my new adventure of photography with my "BABY J " .Bajet ada baby kan,tp mmg ader baby pon ! baby camera ! hahahaa !






born on 28th april 2011 ,9.28 a.m.^_^

Thursday, 14 April 2011

ketika itu ,

aku rindu zaman ituuuuuu

perghh ! time skola tamaw skolah, time dh habih sekolah tergeditk2 nak pergi sekolah .hurrmm.hanya gamba kenangan saja peneman pengubat kenangan memori lampau.waduhhh ! kenapa la aku rasa begini..adakah aku masih tidak mampu menempuh dunia realiti? adakah aku masih di awang - awangan seperti anak burung yang masih disuap makan yang dicari oleh kedua ibu bapanyaa??  aku rasa aku masih x sedar yang aku kini dalam REALITI DUNIAWI ! dan xda dah lagi zaman ~ zaman keanak -anakan. org ckp beso,ubah la perangai tu jadi matured sikit ..jangan la kebudakkan sgt..hurmmm.. tp bagi aku ,diri ku xda siapa boleh ubah melainkan kau sendiri yang ubah cara kau  ! biarlah org nak ckp perangai kau cm budak tadika merengek tak dpt minum susu botol ker ! lantak ! janji aku rasa yang aku ni x hipokrit  .. x menzalimi diri sendiri dengan menipu org lain dgn perangai yang kita sendiri x selesa. time is too fast ! tibe2 ko dh sedar ko dh abih sekolah.insyaALLAH ,masuk uni. kerja ..kawin?? oh tidakkkk !!!

Sunday, 3 April 2011

university time !

hajat berkata memilih sekadar uitm sahaja..tibe2 ader pulak seorg lecturer ni mintak suh pilik um.hati memang nak um. sb um top ranking uni woaahh ! lgpon tgh2 bandar .atleast senang sket aku merantau kerumah sanak saudara yg ado. kalau uitm? silap2..aku kene kt tmpt hulu ! wauuuu ! tak bleh hidup weyy ! aku ni bukan per,kalau bole aku lagi prefer uni yg kt bandar sb aku mmg suka kehidupan bandar , walaupon org kata bandar sesak ker. jam leee. rmai org lee. but,bg aku bandar adalah tmpat aku dptkan segalanya ! aku lg selesa hidup kt bndar . but bila balik kampung kt baling, mmg rural area lagi best. haisyyh ! aku ni ..kata x suka kawasan hulu. tp
skrg sembg len plakkk .. aiseyh ! mcm2 .. kadang2 kita sendiri x phm dgn diri kita walaupun hanya kita yang mengenali sang 'DIRI' ..

YA ALLAH ,BAGILAH HAMBAMU INI DPT BELAJAR DI UNIVERSITY TERKEMUKA SATU HARI NANTI .XKESAHLAH SAMA ADA UITM ATAU UM.AKU SUKA AKAN KEDUA2 NYA.. INSYAALLAH.AMIN...=)